NewS: North East South West!
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
NewS: North East South West!

NewS; Yamashita Tomohisa liderliğinde ( <333 ), Masuda Takahisa, Nishikido Ryo, Kato Shigeaki, Tegoshi Yuya ve Koyama Keiichiro olmak üzere, Johhny abimize bağlı 6 kişiden oluşan bir J-pop grubudur =P Aslında başlarda grupta Hironori Kusano'yla Hiroki Uchi de vardı ancak daha sonra ayrıldılar. Diğerleri ise "kalan sağlar bizimdir" şeklinde beraberce yollarına devam ettiler 'O_o Ayrıca grubun içindeki Tegoshi ile Masuda, TegoMasu adı altında birleşip beraber albüm filan çıkarıyorlar. Çok şeker şarkıları var, dinlemenizi tavsiye ederim~~ XD
Bikaç bilgi;
*Grubun en pisboğazı Masu xD Kendisi "aç ayı oynamaz" düşüncesini benimseyenlerden xD
*Grubun en eli açık olanı Yamapi. Ayrıca kız kardeşinin okul parası da onun cebinden çıkıyor. (yerim *Q*)
*Grup Japonya'da oldukça yaygın olan "public bath"lere gitmeye bayılıyor. Bizdeki hamam gibi bişey yani O__o
*Ryo-chan grup arasında yapılan bir oylamada en "cool" üye seçildi.
*Shige-kun "Seminar" adlı bi tiyatorda rol arkadaşını 20 saniye öpmesi gerekirken 30 saniye öptü ve bunun sonucunda haber konusu oldu. Daha da kötüsü rol arkadaşının eşinin tiyatroyu en önden izlemesiydi XDDDD
*Yamapi'nin kız kardeşi Rina-chan'ın Tegoshi'ye ilan-ı aşk ettiği yönünde dedikodular var. O_o
*Yamapi sevdiği kızın kendisini yalnız ona saklamasını istiyor. Ayrıca kızların çok açık giyinmelerini hiçbir zaman seksi bulmadığını söylüyor. (kız kardeşi de bikini modeli yalnız... cidden ilginç O_o)
*Ryo-chan'ın Hana Kimi'deki oyunculuğuyla ün kazanan Ikuta Toma'ya çıkma teklif ettiği yönünde güçlü dedikodular var. Merak etmeyin kendisi teklifi geri çevirmiş O_______o
eh, aklımda bunlar gibi bissürü zırvalık var ama yeter bu kadar xp
Yamapi ve yer yer NewS hakkında haberleri Türkçe olarak okumak isteyen [u=http://yamapininmelekleri.blogspot.com/]blogumu[/u] takip edebilir. ^w^
var mı dinleyen? veya dinlemek isteyen? =P
sadistic princess- Mesaj Sayısı: 37
Geri: NewS: North East South West!
son soruna tamamen 'EVEETTTT!!' diye cvp veriyorum.özellikle 'Happy Birthday' adlı şarkılarına hayranım
çoooook kawaii ^^zaten grup üyelerinin hepsi çok tatlı ama benim en sempatik bulduklarım Keichiro ve Nishikido 

sora-chan- Mesaj Sayısı: 30
dimi dimi hepsi ayrı bir şeker *___*
Pi-chan'dan sonra en sevdiğim Tegoshi ama XD ero prensim XDD
Pi-chan'dan sonra en sevdiğim Tegoshi ama XD ero prensim XDD
Yamapi nin ve Ryochan ın yerleri ayrı ama hepsi de şirin varlıklar. 
Yamapi nin kardeşi sadece bikini deil, gravure model. XD
ben de bir bilgi ekleyeyim
Yamapi zamanında Goto Maki yle çıkarken, Maki nin bir hayranı Yamapi yi bıçaklamaya kalkıyor. XD yaralanmış mı o zaman bilmiorum ama sağ çıkmış o da güzel.
Maki de ne bulmuş onu da bilmiorum ya.
Ryochan ın da hasta olduğunu duydum, terminal bir rahatsızlıkmış. korkutmak gibi olmasın ama arkadaşın biri domuz gribi olduğunu iddia etti, ama deildir bence. XD
Yamapi nin kardeşi sadece bikini deil, gravure model. XD
ben de bir bilgi ekleyeyim
Ryochan ın da hasta olduğunu duydum, terminal bir rahatsızlıkmış. korkutmak gibi olmasın ama arkadaşın biri domuz gribi olduğunu iddia etti, ama deildir bence. XD

SP1CA- Admin

O hastalık olayı daha yeni oldu ve ona Pi de yakalandı malesef. Hatta dizileri filan aksadı bunların. Influenza A diyorlardı adına. Ne halt olduğunu ben de bilmiyorum ama öldürücü bir hastalık değilmiş şükür ki =P Sürekli olarak yüksek ateş olması diye açıklamışlardı. Ama şu an ikisi de iyileşmiş durumda. Kesin göz değdirdiler bak XP
Goto Maki olayını bilmiyordum O_O Ama bu Johnny erkeklerinin buldukları kız arkadaşlara hastayım. Özellikle Jin'in ve Yamapi'nin yani.. neyse açtırmayın ağzımı XD
Bir de Pi'nin kardeşi Rina-chan'da pek model tipi yok ki?
Pi-chan'a bikini giydirin 2783465346438236 kat daha güzel durur XD
Goto Maki olayını bilmiyordum O_O Ama bu Johnny erkeklerinin buldukları kız arkadaşlara hastayım. Özellikle Jin'in ve Yamapi'nin yani.. neyse açtırmayın ağzımı XD
Bir de Pi'nin kardeşi Rina-chan'da pek model tipi yok ki?
Pi-chan'a bikini giydirin 2783465346438236 kat daha güzel durur XD
geçmiş olsun dielim o zaman
<3 kesin nazar değdi XD mektup zarfı içine ufak bir nazar boncuğu falan koysam fark ederler mi acaba XD göndericem JE deki sevdiğim herkese.
işte olay modellik deil zaten
bir de yamapi nin kız kardeşi için abisinin adını kullanıo diolar.
bilemicem.
işte olay modellik deil zaten

SP1CA- Admin

Johnny mahlukatı yollanan zarfların içinde hediye tarzı şeyler istemiyormuş bacım. direk geri yollanıyormuş bilgine O_o
Rina'nın abisinin adını kullandığına inanırım valla.
Yamapi olmasaydı kaçımız onu model olarak tanırdık ki?
model derken her açıdan... XD
Rina'nın abisinin adını kullandığına inanırım valla.
Yamapi olmasaydı kaçımız onu model olarak tanırdık ki?
model derken her açıdan... XD
biliorum
sanki adamlara araba anahtarı falan gönderip ahlaksız teklifte bulunucaz. ya da zehirlicez. XD hatta okunmuş bişiler gönderip büyü bile yapabiliriz. hahaha 

SP1CA- Admin

sanki adamlara araba anahtarı falan gönderip ahlaksız teklifte bulunucaz.
yapmaz mıydık ki akljksdh 'O_o
yok yapmam
en fazla "kekkon shite imasen ka" derim 

SP1CA- Admin

SP1CA demiş ki:biliorumsanki adamlara araba anahtarı falan gönderip ahlaksız teklifte bulunucaz. ya da zehirlicez. XD hatta okunmuş bişiler gönderip büyü bile yapabiliriz. hahaha
araba anahtarından değil ama yaşamlarını tehlikeye atmaya başlayan paketler geldikten sonra yasaklandı. en son kimutaku'ya bıçak göndermişti fanatiklerden biri ve dikiş atılmıştı hatta kimura'nın eline.

misosiru- Mesaj Sayısı: 12

Kimutaku da dikkatli tutsaymış canım
Jin e gazoz açacağı mı göndersem?? 

SP1CA- Admin

Similar topics» West Coast Customs (Sema Auto Show)
» East West Symphonic Orchestra Gold Edition
» Ekşi Sözlük'te Pet Shop Boys
» Derwish Drum
» LotRo Turka -- Lord of The Rings Online Türkçe Forumu
» East West Symphonic Orchestra Gold Edition
» Ekşi Sözlük'te Pet Shop Boys
» Derwish Drum
» LotRo Turka -- Lord of The Rings Online Türkçe Forumu
1 sayfadaki 1 sayfası